Hobi

Yeni Hobi Arayışları

Ne kadar yoğun olursam olayım, boş kaldığım an, hayatım boşa akıp gidiyormuş gibi geliyor. Stresten arınmak ve daha iyi hissetmek adına, kendime yeni hobiler edinmeyi seviyorum. Sayılarla boyama, çanta örme gibi hobilerden daha önceki yazımda da bahsetmiştim.
Şimdilerde balkonumda çilek ve maydanoz yetiştiriyorum:) Daha geniş alanım olan bir eve geçmek kısmet olursa işleri büyütmeye karar verdim. Neler ekerim ben o bahçeye 🙂 Hayali bile güzel. Çileğim yeni yapraklar açtı, maydanozlarım ise, minik minik görünmeye başladılar bile. Bebeklerim benim..
Birkaç gündür aklımda sabun ve mum yapımını öğrenmek vardı. Biraz araştırdıktan sonra ne kadar kolay olduğunu fark ettim. Hem stres atayım hem de yaptıklarım bir işe yarasın diyorsanız bence denenebilir. Aklıma geldikçe sizlere de fikir olması adına yazıyorum. Hem sabun yapımından iyi para kazananlar da varmış. Şu gördüğümüz saf zeytinyağlı sabunları yapmak hem çok kolay hem de bayağı talep görüyormuş. Ehhh deneriz ne olacak ki??
Makromeden süs yapmak da denenebilir. Ben bir ara denemiştim ve inanmayacaksınız ama sipariş bile aldım. Hem de bu işi yalnızca hobi amaçlı yapmama rağmen 🙂 Zor görünüyor ama günümüzde her türlü eğitime ulaşmak çok kolay. Biraz video izleyerek hiç de zor olmadığını göreceksiniz 🙂 Aklıma yeni hobiler geldikçe yazacağım..

Burası bir istiridyenin kendi deneyimlerini, hobilerini,sitemlerini,mutluluklarını… paylaştığı bir web sitesi. Bu istiridye sizlerin her gün gördüğü, sizlere hizmet eden bir sağlık çalışanı. Günün yorgunluğunu, stresini bir kahve eşliğinde atmak adına burada

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir