kamp alanı
Hobi

Kamp Malzemeleri, Kampta Gerekebilecek Ekipmanlar

Doğada kamp yapma deneyimi, stresten uzaklaşmak, sosyalleşmek,doğayla daha yakın bağlantı kurabilmek eminim birçoğumuza iyi geliyordur. Kara verdik ve kamp yapmaya gideceğiz. Peki bize kampta gerekecek ekipmanlar neler? Gittiğimiz yerde eksikleri fark etmek can sıkıcı olabilir. Gelin beraber kamp macerasına atılmadan önce, hazırlıklarımıza son bir kez göz atalım.

KAMPTA GEREKEN EKİPMANLAR NELER

Çadır: En temel ihtiyacımız barınma. Kişi sayımıza ve iklim şartlarına uygun bir çadır edinmek kampın olmazsa olmazı.

Uyku tulumu ve mat: Rahat bir uyku için, matımızı ve uyku tulumlarımızı unutmuyoruz. Edinebiliyorsanız, şişme yatak daha konforlu bir uyku sağlayacaktır.

Kamp lambası: Gece aydınlatma açısından kampta gereken ekipmanlardan biridir. Bir ışık kaynağı edinmek çok faydalı olacaktır.

Kamp sandalyesi ve masası: Doğaya karşı sandalyenizde oturun ve huzurun tadını çıkarın.

Böcek ve sinek kovucu losyonlar: Çeşitli böcekler ve sinekler yüzünden kamp keyfinizin bir kabusa dönüşmesini eminim ki istemezsiniz 🙂

Tuvalet kağıdı, ıslak mendil,dezenfektan,havlu: Bunlar, en temel ihtiyaçlarımız ve yanımızdan ayırmasak iyi olur.

Giyim: Hava koşullarına uygun, yedek kıyafetlerinizi ve ayakkabılarınızı unutacağınızı sanmıyorum ama kampta gereken ekipmanlar arasında bir hatırlatmak istedim 🙂

Mutfak gereçleri ve yiyecekler: Kampta kendi yiyeceklerinizi hazırlama planınız var ise: Piknik tüpü, çakmak, tencere, tava, çatal, kaşık, tabak vs. gibi gereçler kampta lazım olacaktır. Yiyecek tercihini size bırakıyorum 🙂 Gerekli malzemeleri almayı unutmayın..

Kişisel bakım ürünleri: Veee geldik son maddeye. Kamp malzemeleri arasında, kendi kişisel bakım ürünlerimizi de almayı ihmal etmeyelim. Bunlar: güneş kremleri, nemlendirici kremler, diş macunu, diş fırçası, şampuan, tarak, sabun gibi temel ürünlere ihtiyacınız olacaktır.

BONUS: Yanınıza, temel ilk yardım malzemelerini içeren bir çanta almayı unutmayın. İyi tatiller…

Burası bir istiridyenin kendi deneyimlerini, hobilerini,sitemlerini,mutluluklarını… paylaştığı bir web sitesi. Bu istiridye sizlerin her gün gördüğü, sizlere hizmet eden bir sağlık çalışanı. Günün yorgunluğunu, stresini bir kahve eşliğinde atmak adına burada

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir