Güzellik-Makyaj

KALICI OJE NASIL ÇIKAR…?

Yakın zamanda heyecanla bir randevu aldım. Tırnaklarıma kalıcı oje yaptıracaktım.. Ahh biz kızlar seviyoruz süslenmeyi. Tırnaklarımla bir problemim yok yeteri kadar uzuyorlar ve kırılmıyorlar. Ama işin içine tatil planları girince işler değişiyor tabii. Bu işin denizi var havuzu var. Hangi oje dayanır Allah aşkına? Tatilde soyulan ojelerle uğraşmak mı???? Hayır. Ben zaten yıl boyunca beklediğim yıllık iznimi ojelerime ayırmak için almadım diye düşündüm ve gidip kalıcı ojemi yaptırdım.

Tatil bitti, eve döndüm. Uzamaya başlayan tırnaklarımı görmezden gelmeyi bir yere kadar başardım ama sonsuza kadar süremezdi sonuçta 🙁 Yaptırmaya giderken Fizan’da olsa bulurum mekanı hiç üşenmem. Ama sildirmeye gitmek mi??? Offf işkence gibi. Evde nasıl silebilirim diye araştırdım tabii hiç durur muyum? Çok güzel bir ürün buldum.

Kızlar gerçekten işe yarıyor. Siz de benim gibi üşengeçseniz önce güzel bir törpü ile tırnaklarınızın üstünü törpüleyin. Bu güzel ürünü sürüp yaklaşık 10 dakika bekleyin. Sonuçç??? Evden çıkmadan ojelerimiz silindiiiii. Denedim ve bence başarılı.

Burası bir istiridyenin kendi deneyimlerini, hobilerini,sitemlerini,mutluluklarını… paylaştığı bir web sitesi. Bu istiridye sizlerin her gün gördüğü, sizlere hizmet eden bir sağlık çalışanı. Günün yorgunluğunu, stresini bir kahve eşliğinde atmak adına burada

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir