Hobi

HEDİYE ÖNERİLERİ

Sevdiklerimizi mutlu etmek, onlarla olan duygusal bağlarımızı güçlendirmek isteriz bazen. Bunun için de akla ilk gelen, sevdiğimizin yüzünü güldürecek bir hediyedir. Doğru seçilen bir hediye, kişi için özel bir anlam taşır ve ilişkileri daha anlamlı kılar. Kara kara düşünüp kendimce bir hediye listesi oluşturdum. Size uygun olanı bulmanız dileğiyle…

1 KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ ANI KİTABI: Size özel anıları içeren ve sizin tarafınızdan yazılmış bir kitap. Manevi değeri yüksek ve anlamlı bir hediye olacaktır.

2 RETRO STİL FOTOĞRAF MAKİNESİ : Anılarınızı retro tarzda ölümsüzleştirebileceğiniz harika bir fikir.

3 ÖZEL DERS PAKETİ : Kişinin ilgi alanına özel bir ders paketi (herhangi bir enstrüman, resim, dans, makyaj vs.). Onu hem mutlu edecek hem de kendini istediği bir alanda geliştirmesine vesile olacaktır.

4 MUHTEŞEM BİLETLER..: Sevdiğiniz bir şarkıcının konser bileti, tuttuğunuz takımın maç bileti, izlemek istediğiniz filme sinema bileti.. Anılarınıza anı katacak ve hoş zaman geçirmenizi sağlayacak.

5 TATİL PAKETİ : Gezip görmek istediğiniz veya kafa dağıtıp beraber eğlenmek, yaşanmışlıklara yenilerini katmak adına harika bir fikir.

6 UNUTULMAZ BİR DENEYİM : Birlikte katılacağınız bir dalış dersi, balon gezisi, yamaç paraşütü. Daha önce deneyimlemediğiniz bu etkinlikler ile heyecanınızı zirveye taşıyacaksınız.

7 EL EMEĞİ BİR HEDİYE..: El yapımı sabunlar, kokulu mumlar, ahşap ürünler, öreceğiniz bir battaniye, doğal parfüm..vs. Kendinizden bir şeyler katacağınız bu hediyelerin taşıdığı değer, paha biçilemez.

Hayatta olduğumuz her an sevdiklerimizle güzel..

Burası bir istiridyenin kendi deneyimlerini, hobilerini,sitemlerini,mutluluklarını… paylaştığı bir web sitesi. Bu istiridye sizlerin her gün gördüğü, sizlere hizmet eden bir sağlık çalışanı. Günün yorgunluğunu, stresini bir kahve eşliğinde atmak adına burada

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir