Güzellik-Makyaj

Missha Pirinç Özlü Aydınlatıcı ve Nemlendirici Maske, Missha Aydınlatıcı&Nemlendirici Uyku Maskesi

Bu maskeyi uzun zamandır gözüme kestirmiştim. Sonunda birkaç adet sipariş ettim ve düzenli olarak her hafta kullandım. Yalnız ben bu ürünle beraber yine Missha markasına ait Aydınlatıcı&Nemlendirici İnci Özlü Uyku Maskesini de sipariş ettim.

Nasıl Kullanılır

Öncelikle yüzünüzü yıkayın. Daha sonra bir tonik yardımı ile cildinizi temizleyip hazır hale getirin. Maskeyi yüzünüze eşit şekilde yerleştirip 15-20 dakika bekledikten sonra maskeyi çıkartın. Kalan ürünü, yüzünüze hafif vuruşlar yaparak yedirin. Uyku Maskesini ise: gece cildinizi temizledikten sonra yüzünüze uygulayıp gece boyunca cildinizde bekletin. Tek paketini 5-6 defa rahat kullabilirsiniz bu arada. Paketinin kapaklı olması ve birkaç uygulamaya kadar yeterli olması büyük avantaj.

Memnun Kaldım mı?

Benim cildim genel olarak problemli bir cilt değil. Ancak kuru bir cildim var. Bu maskenin de “aydınlık ve pürüzsüz görünüm” vaadi, ayrıca nemlendirici olması benim için tercih sebebiydi. Bir süre düzenli olarak, haftada bir bu maskeyi, geceleri de İnci Özlü Uyku Maskesini kullandım. İlk kullanımda harikalar yaratan bir ürün zaten yoktur. Ancak kullanmaya devam ettikçe yüzümün daha canlı göründüğünü fark ettim. Çevremden de aldığım tepkiler bu yöndeydi. Uyku maskesini kullandığım zamanlarda, sabahları daha nemli ve yumuşak bir ciltle uyandım kesinlikle. Cildim bu ürünlere karşı herhangi bir alerjik reaksiyon göstermedi. Beni asıl memnun eden ise, neredeyse bir sonraki kullanıma kadar cildi daha nemli tutmalarıydı. Anlık etkidense, böyle uzun vadede kullanabileceğim ürünler olması hoşuma gitti. Kuru bir cildiniz varsa, nemlendirmek ve daha aydınlık bir görünüm için tercih edilebilecek ürünler. Ben severek kullanmaya devam edeceğim.

Burası bir istiridyenin kendi deneyimlerini, hobilerini,sitemlerini,mutluluklarını… paylaştığı bir web sitesi. Bu istiridye sizlerin her gün gördüğü, sizlere hizmet eden bir sağlık çalışanı. Günün yorgunluğunu, stresini bir kahve eşliğinde atmak adına burada

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir